Training & Coaching

Hecht jouw organisatie veel waarde aan het blijven ontwikkelen van zijn werknemers om de beste resultaten te behalen? Is persoonlijke ontwikkeling daarbij ook een toegevoegde waarde? Samen met uw organisatie kijkt BouwSchool Breda graag gericht waar uw behoeftes liggen, zodat wij de juiste bedrijfstraining kiezen voor u. Uiteraard zijn de trainingen en cursussen direct toepasbaar in het dagelijks werk en kunnen hierdoor volledig op maat worden aangeboden, zelf in company. Vanzelfsprekend volgt BouwSchool Breda de laatste ontwikkelingen rondom educatie op de voet, waardoor wij altijd de beste trainingen kunnen geven voor (bouw)bedrijven.

Planning cursussen

Kies hier de opleiding of cursus waarvoor u zich direct kunt inschrijven. Alle trainingen en cursussen worden geheel verzorgd met koffie, thee en lunch bij BouwSchool Breda.

Bekijk planning cursussen arrow_forward

Cursusaanbod

Bouw aan je toekomst en leer door! Samen met uw organisatie kijkt BouwSchool Breda graag gericht waar uw behoeftes liggen, zodat wij de juiste bedrijfstraining kiezen voor u.

arrow_forward Bekijk cursusaanbod

Top-10 cursussen

Ontdek hier de TOP-10 trainingen en cursussen, die op dit moment het meest worden aangevraagd bij BouwSchool Breda. Onze trainingen en cursussen zijn direct toepasbaar in het dagelijks werk en kunnen volledig op maat worden aangeboden.

arrow_forward Bekijk top-10

Voordelen van een training of cursus bij BouwSchool Breda:


 • Meer dan 100 cursussen.
 • Direct toepasbaar in de praktijk.
 • Trainingen en cursussen op maat.
 • Geheel verzorgd met catering.
 • Wij zorgen voor een goed fundament voor een lerende onderneming.

Met nieuwe bouwstenen bouw je verder!

Een opleiding of cursus volgen blijft belangrijk, want de bouw is altijd in beweging en technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Het trainen van uw werknemers verbetert niet alleen de kwaliteit en productiviteit van uw organisatie, het motiveert en maakt hen ook weerbaar op de arbeidsmarkt. Het streven naar vakmanschap geeft het werk meerwaarde. BouwSchool Breda Training en Coaching is het opleidingsinstituut die u ontzorgt bij het organiseren van bedrijfstrainingen en cursussen. Bij de BouwSchool Breda kunt u terecht op een aantal verschillende gebieden zoals;

 • Vaktechniek.
 • Communicatie en samenwerking.
 • Kwaliteitszorg en milieu.
 • Organisatie, planning en automatisering.
 • Veilig (BHV, VCA).
 • Transportcode 95.

De cursussen zijn zowel voor bouwplaatspersoneel als voor UTA-medewerkers toepasbaar.

Opleidingen en cursussen op maat

BouwSchool Breda biedt een opleiding en cursus altijd op maat aan. Door in te spelen op uw behoeftes binnen uw organisatie, reikt u bouwstenen aan om elk jaar door te kunnen bouwen aan uw toekomst en dat van uw werknemers! Er zijn een aantal verplichte cursussen zoals BHV en VCA welke noodzakelijke zijn binnen iedere organisatie in de bouw. Bij elk bouwproject is het verplicht om voldoende gekwalificeerde bedrijfshulpverleners op de bouwplaats aanwezig te hebben. Zoals bekend is een (bouw)bedrijf verplicht om in het bezit te zijn van een ontruimingsplan om doeltreffende maatregelen te nemen bij calamiteiten. De taken van een bedrijfshulpverlener zijn bijvoorbeeld het verlenen van eerste hulp of het blussen van een brand. Daarom kunt u bij BouwSchool Breda onder andere de opleiding BHV en de cursus herhaling BHV volgen.

Ook weet BouwSchool Breda hoe belangrijk veiligheidscertificering voor uw organisatie en personeel is. Bij bouwprojecten wordt namelijk het bezit van VCA diploma’s vanuit de opdrachtgevers verplicht gesteld. Dat betekent dat een bouwbedrijf moet zorgen dat al hun personeel in het bezit is van een VCA certificaat. Uiteraard kunt u zich aanmelden voor de bedrijfscursus VCA BASIS en/of VCA VOL.

Alle opleidingen en cursussen worden geheel verzorgd met koffie, thee en lunch bij BouwSchool Breda.

Interesse in een van onze opleidingen en cursussen? Bekijk dan ons complete cursusaanbod of de actuele jaarplanning van de cursussen.