Faciliair

Bent u opzoek naar een vergaderlocatie in Breda met moderne les- en vergaderruimtes voor een dag of een dagdeel? BouwSchool Breda biedt u vier moderne les- of vergaderzalen, die naar uw wens praktisch kunnen worden ingericht. Voor iedere vergadering, training of cursus kunt u bij ons terecht op onze locatie aan de Biesdonkweg 31 te Breda. De vergaderlocatie biedt verschillende ruimtes die zijn voorzien van moderne faciliteiten. De locatie is goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Tevens is er bij BouwSchool Breda voldoende parkeergelegenheid en kunt u gratis parkeren. Maak uw vergadering tot een succes bij BouwSchool Breda!

Impressie van een van onze moderne les- en vergaderruimtes

Moderne vergaderzaal met groot aantal voordelen.

Elke les- en vergaderruimte kan naar uw behoefte worden ingericht. De vergaderzalen zijn op verschillende manieren in te delen met ruimte voor maximaal 25 à 30 personen. De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over comfortabele stoelen en tafels. Daarnaast is er in iedere ruimte een digiboard, flip-over en een beamer aanwezig om iedere presentatie en bespreking tot een succes te maken. Uiteraard kunt ook gebruik maken van een snelle, draadloze internetverbinding. BouwSchool Breda is gelegen vlak aan de Nieuwe Kadijk, met uitvalswegen naar de A27 richting Utrecht, A58 richting Tilburg en de A16 naar Rotterdam en Antwerpen. Een perfecte locatie die vanuit veel verschillende steden eenvoudig te bereiken is met voldoende parkeergelegenheid. Even ontspannen tussen de vergaderingen? Op een paar minuten loopafstand vindt u het Liniepark waar u in alle rust een wandeling kunt maken.

Vergaderzaal in Breda met of zonder verzorging

De vergaderruimte in Breda is te boeken met of zonder verzorging. Misschien heeft u alleen de ruimte nodig? Dat kan! De ruimtes zijn te boeken per dagdeel, voor een gehele dag en indien u wenst kunnen wij lunch en diner verzorgen. Geheel naar uw persoonlijke wensen kan dit worden ingevuld. Er zijn natuurlijk ook arrangementen af te spreken met koffie en thee. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Interesse in een compleet verzorgde vergaderlocatie?

Interesse in een van onze vier moderne les- of vergaderzalen? De vergaderruimtes zijn ook geschikt als trainingsruimte voor workshops, brainstormsessies of kleine productpresentaties. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van meerdere vergaderzalen.

Lokaal verhuur per dag€ 248,- Lokaal verhuur per dagdeel€ 172,-
  • Het loket voor uw bijeenkomsten.
  • 4 moderne les- en vergaderzalen.
  • Voldoende parkeergelegenheid en gratis parkeren.
  • Unieke locatie, die goed bereikbaar is met auto en openbaar vervoer.
  • Geheel verzorgd met catering.
  • Ook mogelijk in de avond of zaterdag.

Alle bedragen zijn excl. BTW / Deze tarieven zijn geldig tot 31-12-2024

Boek nu uw vergaderruimte

Informatie

Wilt u liever persoonlijk contact met ons opnemen:
BouwSchool Breda Training & Coaching via telefoon: 076 -530 60 60
Of stuur een e-mail naar: training@bouwschoolbreda.nl
Voor elke aanvraag hebben wij een passend voorstel!