LEF (Leren en Focus)

Persoonlijk Ontwikkelingstraject voor bouwprofessionals. Het uitgangspunt van LEF (Leren en Focus) is om samen met deelnemers en bedrijven jouw talent verder te ontwikkelen. Dit maakt het traject uniek. Door het samenstellen van de groep in verschillende disciplines, leer je ook eens met een breder perspectief te kijken om je verder uit te dagen. Het zorgt er ook voor dat jij jouw netwerk verder kan uitbouwen. Hierdoor verbreed jij jouw kennis en kan je dit ook delen met anderen.

Bij LEF (Leren en Focus) ontdek je waar jouw drijfveren liggen om een verdieping te maken binnen jouw functioneren. Of verbreed jouw kennis door eens over de bedrijfsgrenzen heen te kijken. Alles is mogelijk om van jouw carrière in de bouw nog meer een succes te maken!

Middels kennisdeling worden thema's binnen het traject gekoppeld aan de vraagstelling vanuit de deelnemers en bedrijven. De mogelijke thema's zijn: Wet Kwaliteitsborging, materiaalkennis, innovatie (biobased), Communicatie, bouwplaatsmanagement, calculeren, plannen (LEAN), NTA8800, financiële projectbewaking, contractvorming (UAV/UAV-gc RGS), luchtdicht bouwen, Bouwbesluit en ruimtelijke procedures. Daarnaast dient de groep ook zelf thema's aan te dragen.

Doelgroepomschrijving:
- MBO/ HBO werk- en denkniveau;
- Vanaf 5 jaar werkervaring;
- Functies (UTA): calculator, werkvoorbereider, constructeur, tekenaar, uitvoerder, assistent-uitvoerder, architect, kopersbegeleider, projectontwikkelaar, voorman, werkorganisator, projectleider;
- Maximaal 1 werknemer per bedrijf neemt deel aan een groep.

Met LEF (Leren en Focus) bereikt u meer voor zowel uw werknemers als organisatie. Het haalt niet alleen het beste in de werknemer naar boven, het maakt ook uw organisatie en daarmee de regio sterker. Dit doen we door gezamenlijk de verbreding in het vakgebied aan te bieden, zodat het de ontwikkeling van uw professionals stimuleert. Het zorgt voor een aanvulling om uiteindelijk nog beter en succesvoller te zijn.

Investeer in de toekomst.
Het programma van LEF (Leren en Focus) duurt 2 jaar. Een jaar bestaat uit 6 actieve bijeenkomsten in de middag en avond. Ben jij of heeft u een LEF-deelnemer ingedachte en wilt u verder praten over de inhoud? Neem contact op met onze adviseur van BouwSchool Breda Training & Coaching.