Het beste uit jezelf halen

Enige tijd geleden heeft BouwSchool Breda de titel ‘Erkend Excellent Opleidingsbedrijf’ gekregen, waar wij natuurlijk erg trots op zijn. Een van pijlers is ‘Het beste uit jezelf halen’, waarbij de nadruk ligt op persoonlijke begeleiding op school en leerwerkplek. Maar ook het stimuleren om alles uit jezelf te halen door te oefenen met de nieuwste innovaties en mee te doen aan diverse wedstrijden.

Opleidingen in de bouwsector

Bij BouwSchool Breda vind je de opleiding in de bouwsector die bij jou past: timmerman, metselaar, tegelzetten of leidinggevende in de bouw. Je gaat aan de slag in een praktijkgerichte en professionele werkomgeving bij één van de aangesloten leerbedrijven. Uniek bij ons is, dat voor iedere toekomstige bouwvakker een op maat gemaakte opleiding met een uitgebreide intake en een individueel opleidingsplan wordt toegepast. Er zijn verschillende niveaus en trajecten, van praktisch tot zeer technisch. Je krijgt de mogelijkheid om je allround te ontwikkelen in jouw discipline.

Persoonlijke begeleiding, ook op leerwerkplek

De meeste opleidingen bij BouwSchool Breda duren 2 jaar. Binnen de verschillende opleidingen ga je vier dagen werken bij een bouwbedrijf en een dag in de week krijg je theorie- en praktijkles. Tijdens de introductieperiode leer je van alles over het werken in de bouw. Daarna ga je naar leerbedrijven op de fijne kneepjes van het vak te leren. Door de persoonlijke begeleiding op school en ook op de leerwerkplek zorgen wij ervoor dat jij de beste vakman wordt. Iedereen wordt betrokken in het proces van jouw opleiding, zodat jij de kans krijgt om het beste uit jezelf te halen.

BouwSchool Breda maakt het!

Kijk voor meer informatie over onze opleidingen op: https://bouwschoolbreda.nl/opleidingen