Erkend Excellent Opleidingsbedrijf

BouwSchool Breda heeft de titel ‘Erkend Excellent Opleidingsbedrijf’ gekregen, en daar zijn we natuurlijk trots op. Met de 4 pijlers: 'Het beste uit jezelf halen', 'Word een échte vakman', 'Leer in de beste leeromgeving' en 'Professionele opleidingsbedrijven helpen jou' zorgen wij voor de werkplek die perfect past bij jouw opleiding.

Wij vinden het erg belangrijk dat je het beste uit jezelf kan halen. Onze opleidingen zijn op maat gemaakt met een uitgebreide intake en een individueel opleidingsplan. Er is altijd een mogelijkheid op extra persoonlijke begeleiding op school en op de werkplek. We laten je oefenen met de nieuwste innovaties en stimuleren dat je meedoet aan wedstrijden.

Hierdoor word je een echte vakman. Bij BouwSchool Breda krijg je de mogelijkheid om je allround te ontwikkelen, waarbij persoonlijke coaching voorop staat. Uiteraard worden ook de ouders bij dit proces betrokken. Het behalen van extra certificaten zijn daarbij waardevol en zorgen voor een makkelijkere instroom op de arbeidsmarkt.

Het beste leer je in echte leeromgeving. De aannemer werkt mee aan jouw opleidingsplan, zodat jouw kennis direct toepasbaar is in de praktijk. BouwSchool Breda beschikt zelf over een innovatief bouwtechnisch opleidingscentrum en diverse werkplaatsen. Wij bieden mbo-opleidingen die zijn vormgegeven met onze partners op alle niveaus met een baangarantie.

BouwSchool Breda is een professioneel ‘lerende’ opleidingscentrum met een VCA en ISO certificering. Wij leggen de focus op communicatie met jou, onze bedrijven, op social media en andere communicatiekanalen. BouwSchool Breda is bevlogen in zijn werk. Wij werken vol met passie en blijven ook leren.

BouwSchool Breda maakt het!